skip to Main Content

Jammerbugt kommune: Går All-In på Social Enterprise Day 2017

Peter Mortensen som er konsulent for Socialøkonomiske virksomheder i Jammerbugt kommune, har gjort en kæmpe indsats for at lave et godt program på Social Enterprise Day d. 16. november 2017. Programmet når både ud til elever på uddannelsesinstitutioner og til almindelige borgere i kommunen, hvorfor budskabet om socialt iværksætteri når bredt ud.

Programmet:

Åbent Hus hos partnerskabets virksomheder.
Jammerbugt kommune har samarbejdet med de seks SØVére i kommunen (skriv hvilke) og de fleste af SØV’erne meldt ind, at de holder åbent hus den 16/11, med forskellige events, tilbud, konkurrencer m.v. Alle der laver et arrangement i løbet af dagen opfordres til at offentliggøre det på egen Facebookside og på den landsdækkende Facebookside for @socialenterpriseday.

Social Iværksættercafé
kl. 9-11 hos VUC Åbybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro
kl. 14-16 på Fjerritslev Gymnasium, Skovbrynet 9, 9690 Fjerritslev
Sammen med VÆKST Jammerbugt tilbyder vi Åben Iværksætter Café – med sparring til sociale iværksættere.
Iværksættercaféerne er også åben for traditionelle iværksættere og vil blive annonceret på VÆKST Jammerbugts webside og i nyhedsbrevet.

Temauge på Fjerritslev Gymnasium
I uge 46, der er international iværksætteruge, arbejder HHX eleverne på Fjerritslev Gymnasium med iværksætteri – både ift. socialt entreprenørskab og traditionelt iværksætteri. Ugen indledes med oplæg fra Væksthus Nordjylland om iværksætteri og oplæg fra Peter om socialt iværksætteri. HHX eleverne vil i uge 46 arbejde med egne iværksætter-ideer, og får torsdag den 16/11 sparring på deres ideer af konsulenter fra VÆKST Jammerbugt og Peter.

Iværksætteraften i Aalborg Kongres- og Kulturcenter.
Onsdag den 15/11 er der iværksætteraften i AKKC. Peter deltager på rådgivermarkedet om eftermiddagen, med info om socialt iværksætteri og socialøkonomiske virksomheder.
Læs mere om iværksætteraftenen her.

Info-kampagne i centerbyerne
Torsdag den 16/11 kan byens borgere møde repræsentanter fra de socialøkonomiske virksomheder. Vi har fået lov at stå med en info-stand om socialøkonomi i fire supermarkeder, i tidsrummet kl. 14-17. Standende bemandes således:

• SuperBrugsen Pandrup: S.E.P. NORD
• Meny Åbybro: NordVirk
• REMA 1000, Brovst: Købmandsgården
• SuperBrugsen Fjerritslev: Hjortdal Købmandshandel

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top