skip to Main Content

Global Social Venture Competition 2018

The Global Social Venture Competition er en af de ældste konkurrencer for social virksomheder, som samtidig når længst omkring i verden.

Konkurrencen er startet af UC Berkeley’s Haas School of Business i 1999, og har siden udviklet sig til et globalt netværk af business schools, universiteter og programmer i USA, Europa, Asien og Syd Amerika. CBS i København er netop blevet del af netværket.
Hver partner skole og program støttes af et stort regionalt og lokalt netværk, der også omfatter andre universiteter, organisationer, mentorer, dommere, og investorer indenfor innovation, iværksætteri og social impact.

Konkurrencen hjælper håbefulde iværksættere med mentorordninger, eksponering, og op til 80.000 dollars i præmiepenge til at realisere deres forretningsidéer og dermed skabe positiv effekt i verden.
GSVC fører deltagende teams gennem en erfaringsbaseret læringsproces for at udvikle innovative, skalerbare løsninger på verdens største udfordringer.

Gennem et globalt netværk af partnere får de deltagende teams de kontakter og den support og eksponering, der er nødvendig for at kunne fremme deres sociale virksomheder.

Der er deadline for ansøgninger til Global Social Venture Competition 2018 d. 4. december 2017.

Den global finale finder sted d. 11.-13. april i Milano i Italien.

Læs mere og tilmeld dig konkurrencen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top