skip to Main Content

Selvsvingslab

Selvsvinglab er et nyt initiativ iværksat af Fritidsakademiet (FRAK), som sammen med en gruppe lokale aktører gerne gøre det nemmere for unge og voksne at afprøve socialøkonomiske forretningsidéer, der løser hverdagsudfordringer på Nørrebro i København.

Det er tanken at Selvsvingslab skal være en platform, som kobler Nørrebros idemagere sammen, hjælper dem med ide- og kompetenceudvikling, så de kan starte socialøkonomiske mikrovirksomheder.
Selvsvingslab skal også være en fond, der investerer i Nørrebro gennem mikrolån og donationer til socialøkonomiske initiativer.
Konkret skal

Selvsvingslab have tre kerneaktiviteter

1. Fysisk og digital match-making for idé-magere: Gennem netværksevents og oprettelsen af en digital match-making-platform.

2. Oprettelse af en fond: Som skal understøtte initiativer, der skaber social og lokal værdi for Indre Nørrebro.

3. Kompetenceudvikling: Gennem etablering af en uddannelse i Kollektivt Socialt Iværksætteri, hvor idemagerne får færdigheder så de kan starte en driftssikker virksomhed.

FRAK vil i løbet af efteråret 2017 stifte Selvsvingslab som forening og rejse økonomi til drift og til fonden. Samtidig skal kerneaktiviteterne og de første projekter sættes i søen., der viser hvad Selvsvingslab er og kan. Se eksempler på, hvilke projekter Selvsvingslab kan sætte i søen her.

Hvis du vil vide mere om Selvsvingslab kan du kontakte projektleder Julie Abitz på julie@frak.dk

Læs mere om SelvsvingsLab her

 

Læs mere om Fritidsakademiet (FRAK) på: www.frak.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top