skip to Main Content

The Chivas Venture 2018

Gennem The Chivas Venture udlodder Chivas Regal hvert 1 million dollars til visionære iværksættere, som både vil skabe en succesfuld virksomhed og gøre verden til et bedre sted. Sociale iværksættere kan inden 30. oktober 2017 søge om at deltage i konkurrencen.

The Chivas Venture hylder iværksættere, som anvender virksomhedsdrift til at gøre verden bedre, og lige nu søger Chivas Regal efter den nye generation af sociale startups.

Det er fjerde år i træk at konkurrencen kører og i år finder den sted i 29 lande verden over (12 europæiske lande er med men ingen skandinaviske lande er med endnu). Konkurrencen har i den tid modtaget over 6.000 ansøgninger fra startups, der forbinder forretning med social vission.

Efter ansøgningsdeadlinen d. 31. oktober vælger de deltagende lande den bedste ansøgning, og de 29 finalister bringes derefter sammen til en finale, hvor de får mulighed for at netværke med ligesindede fra hele verden.
The Chivas Venture 2018 kulminerer med en række pitch, hvorefter en person kåres som vinder.

Man kan ansøge om at deltage i The Chivas Venture 2018 inden 30. oktober her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top