skip to Main Content

Impact India – Nyt magasin omhandlende Social Innovation i Indien

Impact India er et magasin udgivet af Standford Social Innovation Review. Standford Social Innovation Review udtaler at Indien er verdens største demokrati, hvorfor Indien er en særdeles relevant spiller på banen indenfor social innovation.

Målet med Magasinet Impact India er at give globale filantroper med interesse for Indien, de seneste nyheder omkring social innovation i Indien. Derudover er magasinet et samlingssted hvor Sociale aktører i Indien kan lære fra og dele erfaringer med sociale aktører fra hele verden.

Impact India udgives både i fysisk og digital form, hvor den digitale kan downloades her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top