skip to Main Content

Student Refugees – Hjælper flygtninge ind på universiteter

Student Refugees er et studenterdrevet organisation der både hjælper mennesker med flygtningsstatus ind på højere uddannelser i Danmark og støtter dem efter de er blevet optaget.

Som nyankommet til landet er det en udfordring at gennemskue det danske uddannelsessystem, særligt da det er et felt der ofte ændre sig politisk. Derfor går mange kompetencer til spild, når flygtninge ikke får genoptaget deres uddannelser efter de er ankommet til Danmark. Derfor har Student Refugees både lanceret en platform www.studentrefugees.dk samt driver en ansøgningscafé, hvor flygtninge med hjælp fra frivillige studerende, kan få støtte til at navigere rundt i uddannelsessystemet.

Student Refugees er et samarbejdsprojekt mellem Studenterhuset samt Danske studerendes Fællesråd og er derudover støttet af Tuborgfonden, Københavnsuniversitet samt Euopean Students’ Union initiativet, Together Moving Forward.

Læs mere om projektet her: www.studentrefugees.dk

Foto fra Student Refugees facebookside: https://www.facebook.com/StudentRefugees

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top