skip to Main Content

Enrou

Enrou er er en webshop, som skaber social effekt gennem salg af livsstilsprodukter og mode, skabt af små kunsthåndværkere og designere rundt om i verden.

Skaberen bag Enrou er Amerikanske Ann Wang, hendes motivation for at etablere Enrou var at hun identificerede en mangel på platforme, der udelukkende sælger produkter der bidrager til social forandring.
Ann Wang understreger, at der skabes forandring gennem ”power of trade, not aid”, hvorfor produkterne der sælges, ikke sælges for velgørenhedens skyld, men fordi de er af høj kvalitet og er skabt med social bevidsthed.

Ved at købe produkter hos Enrou, investerer man både i personen bag produktet, men skaber også vækst og jobmuligheder hos virksomheden. Derudover bidrager man også til social forandring hos lokalsamfundet, hvor Enrou investerer i lokale samfunds initiativer som forbedret sundhed, uddannelse, finansiel undervisning og selvstændiggørelse af kvinder.

På nuværende tidspunkt sælger Enrou produkter fra 31 forhandlere i 57 lokal samfund på global plan.
En essentiel strategi hos Enrou er, at man som køber kommer hel tæt på produktet og personen bag, igennem Storytelling. Dermed er der stor fokus på formidling, hvor man som køber får indsigt i, hvordan produktet er skabt og hvordan det bidrager til en social forskel.

Læs mere på: https://enrou.co

Se video om Enrou her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top