skip to Main Content

Social Entrepreneurs Ireland 2017

Vinderne af Social Entrepreneurs Ireland 2017 fik overagt deres priser ved en ceremoni i the Mansion House d. 4. Oktober 2017.
Blandt vinderne er også den irske udgave af det danske ”Cykling uden Alder” projekt
Cycling Without Age.

Organisationen Social Entrepreneurs Ireland (SEI) arbejder for at skabe positive sociale forandringer i Irland. VIssionen er et Irland, hvor sociale problemer løses hurtigt og effektivt.
For at bidrage til den vision afholder organisationen hvert år en Award show for at belønne sociale iværksættere, som har fostret gode ideer der kan skabe positiv social effekt i Irland i stor skala.

Organisationen har tre elementer i sin strategi for at støtte de sociale iværksættere.

1. SEI støtter mennesker i lokalsamfund rundt omkring i landet i forhold til at udvikle løsninger på sociale problemstillinger for på den måde at opdyrke et græsrodslag af potentielle sociale iværksættere.

2. SEI giver opstarts finansiering til sociale iværksætterier i et tidligt stadie. F.eks. har organisationen Pieta House været gennem SEI opstartsprogram for få år siden og havde dengang kun et enkelt center i Lucan. I dag er Pieta House den største organisation i Irland, der arbejder med forebyggelse af selvmord.

3. SEI støtter gennem bl.a. gennem deres Awards Programes organisationer og socialøkonomiske virksomheder i at opskalere deres impact gennem skræddersyet rådgivning og investering. Dermed sikres at de bedste ideer udbredes i hele Irland og kommer til at gavne de mennesker der har mest brug for det.

Meget finansiering i den sociale sektor anvendes til at vedligeholde projekter og ideer. Men SEI har erfaret at gennem den rette støtte på det rette tidspunkt kan projekter og dermed deres effekt skaleres.

Se listen over vindere af Social Entrepreneurs Ireland 2017 her

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top