skip to Main Content

The Big Shift

The Big Shift: Rethinking Money, Tax, Welfare and Governance for the Next Economic System er en ny bog af Deirdre Kent om, hvordan det nuværende økonomiske system kan og bør gentænkes og erstattes af et helt nyt paradigme.

Bogen giver et glimt af en fremtidig økonomi, der er indrettet så mennesker har meget mere fritid, hvor der er tid til kunstnerisk udfoldelse og forskning. Der bliver taget så godt hånd om børn og unge, at staten bruger væsentlig færre penge end nu på de sociale udgifter. Miljøgrupper er stort set blevet overflødige, da forurening af jord, luft og vand ikke finder sted mere fordi skattesystemet understøtter at man behandler naturen på en bæredygtig måde.

Bogen er baseret på diskussioner i New Economics Party i perioden 2011-2015.
At designe et økonomisk system, så det tjener planeten og kan anvendes i en tid hvor fossile brændsler er borte kræver en gentænkning af den måde penge, jordbesiddelse og styring er designet på.
Deirdra Kent anvender eksempler fra historien, som bevis for at samfund har været stabile og velstående ved at anvende disse principper.

Om Deirdra
Kent
Deirdra Kent er new zealandsk forsker og aktivist. Hun er medstifter af The New Economics Party og har tidligere arbejdet med undervisning borgerinddragelse. Deirdra har i mange år interesseret sig for bæredygtig økonomi og komplementære valutaer og har bl.a. været med til at starte Otaki Timebank og har tidligere skrevet bogen Healthy Money, Healthy Planet.

Se video med Deirdra Kent om hendes inspiration til bogen her

FAKTA:
Titel: The Big Shift: Rethinking Money, Tax, Welfare and Governance for the Next Economic System
Forfatter: Deirdra Kent
Udgivelses dato: d. 6. september 2017
Bogen er på 126 sider og kan købes på Amazon.com: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top