skip to Main Content

IMPACT2030

IMPACT2030 er et globalt privatsektor initiativ, som i samarbejde med FN, den sociale og offentlige sektorer og den akademiske verden, arbejder for at aktivere medarbejdere i virksomheder gennem frivilligprogrammer for at fremme opfyldelsen af FNs Verdensmål.

IMPACT2030 har tre primære mål:

• Aktivere: Øge opmærksomheden blandt ansatte verden over på FNs Verdensmål og vise eksempler på, hvordan investeringer i menneskelig kapital kan bidrage til at indfri FNs Verdensmål.

• Samarbejde: Skabe og facilitere veje for tværsektoriel og tvær-industriel samarbejde mellem virksomheder og interessenter for at skabe fælles forpligtigende initiativer, der kan bidrage til at indfri FN´s Verdensmål.

• Mål: Anvende eksisterende ressourcer til at udvikle rammer og metoder til at måle effekten af investeringer i menneskelig kapital på FN´s Verdensmål.

IMPACT2030 har netop lanceret ”Employees for the Global Goals”, der er et materiale på flere sprog, som er designet til at hjælpe virksomheder med at engagere deres ansatte i at indfri FN´s verdensmål og inspire til positiv forandring.

Materialet indeholder:

1) Introducing the Global Goals, der er en workshop udarbejdet i samarbejde med AIM2Flourish og Medtronic Foundation, med henblik på at aktivere en global arbejdsstyrke af ansatte, patienter og pensionister, som alle kan bidrage til indfrielsen af FN´s Verdensmål. Workshoppen skal  inspirerer medarbejderne i forhold til den rolle, de kan spille for at fremme SDG’erne på deres arbejdsplads og i deres lokalsamfund.

2) Employees Teach the Global Goals  er et samarbejde med The World’s Largest Lesson, et initiativ som øge børn og unge menneskers bevidsthed om Verdensmålene og opmuntre dem til at blive aktivt involverede i at indfri dem.
Workshoppen har allerede betydet at medarbejderfrivillige hjælper børn rundt omkring i verden i klasseværelserne med at se, at de har magten til at skabe en bedre fremtid.
Blandt de virksomheder der har været med til at finansiere og udvikle Employees Teach the Global Goals er bl.a. Grant Thornton, SAP, The Ritz-Carlton, og TATA Consultancy Services.

Hvis FN´s Verdensmål skal indfries inden 2030, skal almindelige mennesker aktiveres. Employees for the Global Goals materialet kan aktivere ansatte i virksomheder og igen være med til at disse ansatte kan inspirere og mobilisere deres lokalsamfund i indsatsen så det bliver muligt at nå i mål inden 2030. Virksomhederne der udgør Impact2030 har over 5 millioner ansatte i 220 lande og territorier.

Adskillige store virksomheder står bag stiftelsen af Impact2030 bl.a. UPS, IBM Corporation og Google ligesom flere store virksomheder som Bank of America, eBay og Johnson & Johnson samarbejder med Impact2030.
Impact2030 samarbejder yderligere med en lang række internationale institutioner bl.a. Global Compact, UN Volunteers, UNDP, UNOP og Grameen Foundation .

Læs mere på: www.impact2030.com og www.twitter.com/impact2030

 

Se videointroduktion til IMPACT2030 her

 

Kilde: CSR Wire

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top