skip to Main Content

The Unfinished Social Entrepreneur

The Unfinished Social Entrepreneur er en ny bog af Jonathan C. Lewis, som gennem masser af eksempler ser på udfordringer og glæder ved at være social iværksætter.

Bogen består af 21 originale essays og indsigter, skrevet dels som memoirer og dels som håndbog, om de udfordringer og spørgsmål, som enhver social iværksætter må forholde sig til.
For nye sociale iværksættere er hvert kapital fuld af provokative tips og værktøjer, der kan være med til at transformere ens karriere indenfor feltet.
Fordi socialt iværksætteri ikke er solo iværksætteri, indeholder bogen også 19 bidrag fra andre forandringsagenter end Lewis.

Bogen understreger, at det er hårdt og krævende arbejde at være social iværksætter men også yderst tilfredsstillende. Og sådan som verden ser ud i dag, er der hårdt brug for sociale iværksættere.

Om forfatteren
Jonathan C. Lewis har været social aktivist det meste af sit liv og har flere succesfulde sociale iværksætterier bag sig.
Lewis er bl.. stifter af MCE Social Capital, en innovativ social virksomhed, med en kapital på 110 millioner dollars fra private investorer tilbyder forretningslån til fattige mennesker primært kvinder i 33 udviklingslande.

Han er også stifter og Præsident for Opportunity Collaboration, der er et årligt tilbagevendende forretnings retreat for 450 ledere fra hele verden, der arbejder for at bekæmpe fattigdom.
Herudover er Jonathan Lewis Medstifter af Copia Global, et Amazon-lignende forbrugerkatalog, rettet mod fattige forbrugere i Kenya og administrator for Swift Foundation og partner i den sociale investeringsfond Dev Equity.

FAKTA
Titel: The Unfinished Social Entrepreneur
Forfatter: Jonathan C. Lewis
Forlag: Red Press
Udgivelsesdato: d. 8. juni 2017
• ISBN-10: 1912157004
• ISBN-13: 978-1912157006
Bogen er på 276 sider og kan købes på Amazon: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top