skip to Main Content

Social Enterprise World Forum 2017

The Social Enterprise World Forum (SEWF) er en årlig international konference for socialøkonomiske virksomheder fra hele verden, som i år afholdes år afholdes i Christchurch på New Zealand d. 27.-29. september.

Konferencen samler personer, der arbejder i socialøkonomiske virksomheder, sociale iværksættere, beslutningstagere, investorer, aktivister, akademikerer og mange fra hele verden til debat, udveksling af best practice og gensidig inspiration – alt sammen for at feltet som helhed kan skabe endnu mere positiv social forandring.
Samtidig er konferencen en mulighed for at se nærmere på modeller og strategier som tidligere har virket, og som kan overføres til andre sammenhænge samt at rette blikket mod fremtiden og se på nye markedsmuligheder i fremtiden.

The Social Enterprise World Forum blev afholdt for første gang i 2008 i Skotland, og er med tiden blevet den førende event for det socialøkonomiske felt.

Temaet for Social Enterprise World Forum 2017 er “Ka koroki te manu – creating our tomorrow”. Sætningen er taget fra en traditionel Māori bøn om om fuglenes morgensang. Da New Zealand er det land i verden, som først ser solen stå op, symbolisere fuglenes morgensang en slags wake-up call og velkomst til den morgendagens udfordringer og herligheder.

Social Enterprise World Summit 2017 kommer til at handle om mulighederne for denne fremtid og konferencen ser det som sig ansvar at tage det på sig at diskutere hvordan feltet bedst muligt udnytter disse muligheder.

Læs mere om konferencen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top