skip to Main Content

Start your Social Enterprise

Social Enterprise UK – den engelske paraplyorganisation for socialøkonomiske virksomheder – har netop udgivet en ny guide til alle der vil starte en socialøkonomisk virksomhed.

Der findes en del guider for start-ups, men guiden her har fokuseret på de ting der er særligt vigtige for socialøkonomiske virksomheder. Socialøkonomiske virksomheder har særlige udfordringer. F.eks. er det ikke nok kun at bekymre sig om at gøre kunderne tilfredse. Det er også vigtigt at indfri ens sociale ambitioner – hvad enten det er at skabe værdi en ens lokalsamfund, beskytte miljøet eller løse en social problemstilling.

Publikationen af guiden er støttet af NatWest, der er en engelsk organisation, som alternativ støtte og finansiering af lokalsamfunds virksomheder, velgørende organisationer og socialøkonomiske virksomheder.

Selv om guiden er rettet mod socialøkonomiske virksomheder i England, er der også inspiration at hente i den, hvis man ønsker at starte en socialøkonomisk virksomhed i Danmark.

Start Your Social Enterprise kan downloades på linket her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top