skip to Main Content

SEND – ny interesseorganisation for sociale iværksættere i Tyskland

SEND – Social Entrepreneurship Netzwerk Deutschland er en ny interesseorganisation for sociale iværksættere. Organisationen blev grundlagt 24. maj 2017.

Tyskland har en lang tradition for socialt iværksætteri, som stammer tilbage fra de kooperative banker i midten af det nittende århundrede og endda længere tilbage. I de seneste mange år er der opstået en fornyet interesse for socialt iværksætteri og antallet af tyskere, der starter socialøkonomisk virksomhed er stigende igen. Social Entrepreneurship Netzwerk e.V.; SEND,
der netop er blevet stiftet afspejler den tendens.

Organisationen skal være en interesseorganisation for sociale iværksættere, og agere som et netværk for forskellige aktører i feltet samt være med til at skabe mere offentlig opmærksomhed omkring socialt iværksætteri.

Læs mere om Social Entrepreneurship Netzwerk Deutschland på: www.send-ev.de

Følg med i organisationens aktiviteter på twitter  og facebook

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top