skip to Main Content

Miigle+

Miigle+ er en app der hjælper dig med at finde, shoppe og støtte socialt bevidste og bæredygtige brands.

Over hele verden eksisterer der etisk bevidste brands der bekæmper sult, kæmper for dyrerettigheder, et bedre miljø m.m. Miigle+ har en vision om at gøre det nemt at shoppe disse brands, både online og i butikkerne.

Luc Berlin manden bag Miigle+, har skabt appen grunden en stor efterspørgsel efter socialt bevidste og bæredygtige brands, men mange ved simpelthen ikke hvor man kan finde dem. Samtidigt udtaler Luc Berlin at Miigle+ er et opgør mod de store magtfulde virksomheder, som er kilden til mange af de udfordringer vi ser i dag.

Miigle+ er ikke lanceret endnu og søger støtte via crowdfunding portalen indiegogo. Appen kommer til at have en funktion, hvor man kan søge efter og shoppe etisk bevidste brands. Når der foretages en søgning på et produkt over søgemaskiner som google, kommer appen med et forslag til etiske produkter.

SE video hvor stifteren Luc Berlin fortæller om Miigle+ her

Læs mere her

Støt Miigle+ på: www.indiegogo.com

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top