skip to Main Content

Indha

Indha, med slogaent: “It´s all about empowering Woman”, er en socialøkonomisk virksomhed i Indien, som skaber job, oplæring og uddannelsesmuligheder for udsatte kvinder gennem produktion og salg af kunsthåndværkerprodukter.

Virksomheden producerer forskellige miljøvenlige produkter i papir og stof bl.a. notesbøger, billedrammer, puder og tasker.
Vission:
At skabe muligheder for bæredygtige indtjeningsgrundlag for kvinder i indiens landdistrikter og forbedre deres økonomiske og sociale betingelser for at leve et værdigt liv.

Virksomheden er en udløber af non-profit organisationen Literacy India, som startede i 1996. Literacy India er den bærende part, som står for træning og uddannelse af kvinderne, ligesom de er salgskanal for produkterne.

Indha, der startede i 2005 med 10 kunsthåndværkere, beskæftiger i dag 320 kvinder og er dermed tæt på at have nået deres kortsigtede mål om at skabe job til min. 350 kvinder. På den lange bane er det målet at have 1500 kvinder ansat samt at skabe et rimeligt overskud, som kan investeres i andre projekter.

I modsætning til de private firmaer, der ansætter faglært arbejdskraft, investererLiteracy India / Indha i oplæring og sikrer gode forhold som højere løn, sundhedsordninger, økonomisk rådgivning og gode arbejdsbetingelser.

Læs mere om Indha på: http://indha.in

Foto: from Indhas webpage

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top