skip to Main Content

Red Bull Amaphiko

Amaphiko er en global platform, lanceret af Red Bull, som understøtter sociale iværksættere, der gør en forskel i deres lokalsamfund. Det sker bl.a. gennem seminarer, workshops, mentorordninger, digitale værktøjer mm..

Ordet Amaphiko betyder ”vinger” på Zulu, og initiativet er tænkt som hjælp til at sociale iværksættere kan realisere og forbedre deres projekter.

Platformen indeholder derfor mulighed for dialog og udveksling gennem platformens diskussionsside, hvor sociale iværksættere selv kan starte en diskussion. Se mere her

Sociale iværksættere fra hele verden kan via platformen bede om hjælp til konkrete opgaver, og hvis man har lyst til at hjælpe, kan man finde en liste over de opgaver der er behov for hjælp til her

Gennem platformen kan man også blive en del af Amaphikos globale fællesskab ved at tilføje sit sociale iværksætter projekt til platformens projektliste. Dermed har man også chance for at blive promoveret gennem Red Bulls mediekanaler.

Man kan tilføje projekter her
Der findes foreløbigt kun et enkelt dansk projekt på listen.

Amaphiko platformen indeholder også et magasin, med masser af artikler og historier om sociale iværksættere og deres arbejde til inspiration.
Man kan se magasinet her

Et af Amaphikos tiltag er Red Bull Amaphiko Academy – som startede i Sydafrika i 2014 og sidenhen også har været afholdt i Brasilien.
Amaphiko Academy består af en 10-dages internat-program, der samler sociale iværksættere og verdens førende innovatorer, iværksættere og storrytellere for at de kan knytte kontakt og lærer fra hinanden.
Efter internatprogrammet fortsætter den enkelte sociale iværksætter på et 18-måneders individuelt skræddersyet udviklingsprogram, som skal hjælpe de sociale iværksættere med at føre deres ideer ud i livet eller videreudvikle dem.

Red Bull Amaphiko Academy lanceres for første gang i USA i august 2017, nærmere bestemt i Baltimore, hvor 15-20 udvalgte sociale iværksættere fra hele USA deltager i internatprogrammet.

Man kan læse mere om Red Bull Amaphiko Academy her

Red Bull Amaphiko samarbejder med Global Summit Awards  og Salzburg Global Seminar  om udviklingen af platformen.

Læs mere på: amaphiko.redbull.com/en

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top