skip to Main Content

Making Global Goals Local Business 2017

Årsrapporten Making Global Goals Local Business: A New Era for Responsible Business giver et overblik over Global Compacts vision, mål samt strategier for hvordan virksomheder kan inddrages i at opnå FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling inden 2030.

FN-initiativet Global Compact arbejder for at virksomheder verden over implementerer FN’s målsætninger for menneskerettigheder, samt bæredygtighed.
I forbindelse med FN’s udarbejdelse af Verdensmål for bæredygtig udvikling i 2015, har Global Compact kickstartet kampagnen ”Making Global Goals Local Business” som har til formål at tilskynde virksomheder til at støtte arbejdet med at indfri FN’s Verdensmål inden 2030. Sloganet; ”Making Global Goals Local Business” refererer til, visionen om at oplyse virksomheder omkring vigtigheden i at støtte bæredygtighed på lokalt plan, for at komme de globale udfordringer til livs.

Årsrapporten Making Global Goals Local Business: A New Era for Responsible Business giver dermed et overblik over Global Compacts vision, mål samt strategier for hvordan virksomheder de kan inddrages og tage ansvar.

Læs rapporten her

Man kan læse mere om Global Compact i dansk regi på “The Global Compact – Network Nordic Countries” hjemmeside her

Man kan høre Sara Krüger Falk fra Dansk Industri (DI) fortælle om hvordan danske virksomheder arbejder med Verdensmål og bæredygtighed gennem FN´s Global Compact program ved “Wise Up event om FNs Verdensmål” d. 8. november 2017 hos KPH i KøbenhavnLæs mere om arrangementet her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top