skip to Main Content

Nyt bæredygtigt firmagavekoncept

Huset Venture vil gennem det nye bæredygtige firmagavekoncept ”Gaver der gavner” tilbyde virksomheder mulighed for at købe socialt eller miljømæssigt ansvarlige firmagaver til medarbejdere, kunder eller forretningsforbindelser.

Ved at købe gaverne kan man som virksomhed f.eks. være med til at støtte en bedre og mere giftfri natur og bæredygtig udvikling i ulande. Ved at købe gaverne er man også med til at skabe konkret arbejde til socialt udsatte mennesker og mennesker med handicap i Danmark og herudover er man også med til at bidrage til indfrielsen af FN’s verdensmål.

Gaveæskerne kan indeholde produkter fra følgende virksomheder: Bybi, Social Foodies, Aktivitetscentret Sundholm, Sæbeværkstedet, Økoladen, Grantoftegaard, Columbani, Grennessminde, Svane, Vinmedhjerte, Ekorrens og Huset Venture.
Æskerne fås i tre forskellige størrelser og koster fra 300 kr.

Yderligere information om konceptet fås hos Lise Carstensen tlf. 42 13 30 89.

Læs meget mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top