skip to Main Content

European Social Innovation Competition 2017 har udvalgt 30 semifinalister

Dommerpanelet i European Social Innovation Competition 2017 har netop udvalgt 30 semifinalister ud af de 800 ansøgninger, der har været til konkurrencen.

Konkurrencen søger i år kreative ideer fra europæere til, hvordan man gennem innovation af værktøjer, services og modeller kan give alle medlemmer af samfundet mulighed for at gribe de muligheder der ligger i den digitale revolution.

De 30 semifinalister kommer fra 15 forskellige EU medlemslande og et par Horizon 2020 deltager lande. Der er ingen semfinalister fra Danmark.

8 ud af de 30 semifinalister digital beskæftigelse og iværksætteri for udsatte grupper, 7 semifinalister præsenterer løsninger omkring samarbejde, 5 projekter er baseret på udvikling af kompetencer og 4 semifinalister foreslår løsninger for lavt lønnede arbejdere med få kompetencer.

De 30 semifinalister deltager i Social innovation Academy i Madrid i juli og sidenhen udvælges 10 finalister, som skal pitche deres ide ved ceremoni i Bruxelles senere på året  for at finde vinderne af de 3 priser på 50.000€ .

Se de 30 semifinalister her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top