skip to Main Content

Avani

Avani er en socialøkonomisk virksomhed på Bali i Indonesien, som arbejder for at bekæmpe plastik forurening ved at tilbyde alternative og nedbrydelige produkter som poser, bestik, sugerør og tallerkener.

Virksomheden blev etableret i 2014 af uafhængige kræfter, som ønsker at gøre en forskel ved hjælp af ny teknologi. Virksomheden tilbyder et revolutionerende bioplastik produkt, som produceres af maniok stivelse og en komplet serie af bæredygtigt fødevareemballage og engangsservice.

Man har arbejdet med produktudvikling i flere år inden Avani kunne lancere produkterne, der kan erstatte den konventionelle engangsemballage, som det tager naturen hundreder, ja endda tusindvis af år at nedbryde.

Virksomheden har udviklet en banebrydende teknologi og anvender 100% vedvarende ressourcer udvundet af planter.
Sideløbende forpligter Avani sig, som social økonomisk virksomhed, til at efterleve de grundlæggende 3 principper for social-, økonomisk- og miljømæssig bæredygtighed ved god selskabsledelse.

Læs mere om Avani på: www.avanieco.com

Se film om Avani på YouTube her

 

Fotos: From Avanis webpage

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top