skip to Main Content

Tal for den socialøkonomiske sektor i Wales

Mapping The social business sector in Wales er en ny rapport, som viser, at socialøkonomiske sektor i Wales bidrager med 2,37 milliarder pund Whales´ økonomi og skaber ca. 41.000 jobs.

Rapporten er udgivet af Social Business Wales, der er et erhvervsstøtte projekt finansieret af EU´s Regionale Udviklingsfond og regeringen i Wales. Wales Co-operative Centre står for udførelsen af projektet.

Rapporten er baseret på en spørgeundersøgelse blandt 810 socialøkonomiske virksomheder, hvilket svarer til 48% af det samlede antal socialøkonomiske virksomheder i Wales.

Ifølge rapporten er værdien af de socialøkonomiske virksomheders bidrag til økonomien i Wales vokset med 40% siden 2014 og udgør som tidligere nævnt 2.37 milliarder pund, hvilket svarer til 4% af Wales BNP.

Ifølge Glenn Bowen, der er direktør i Wales Co-operative Centre, viser rapporten et billede af en socialøkonomiske sektor i Wales, der er vokset betydeligt de seneste to år.

For øjeblikket arbejder 40,800 mennesker i den socialøkonomiske sektor og det svarer til 3% af den samlede arbejdsstyrke i Wales, som har 3 millioner indbyggere.

Læs rapporten Mapping The social business sector in Wales her

Kilde: BBC

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top