skip to Main Content

CSR People Prize 2017

Der er nu åben for indstillinger til CSR People Prize 2017, der uddeles
til virksomheder, der tager et særligt socialt ansvar.

Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA), har siden 1998 uddelt CSR People Prize for at hylde de virksomheder i Danmark, der gør en ekstraordinær indsats for at udvise socialt ansvar over for både medarbejdere og lokalsamfund.
Prisen er dermed en af de mest veletablerede CSR-priser i Danmark.
Prisuddelingen finder sted som afslutning på en stor konference med fokus på FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling og danske virksomheders arbejde med socialt ansvar, som VFSA afholder i samarbejde med Dansk Industri og Global Compact.
Konferencen og prisuddelingen afholdes d. 7. november 2017 i Industriens Hus i København, hvor H.K.H. Prins Joachim overrækker CSR People Prize til vinderne.

Alle virksomheder i Danmark – der udviser socialt ansvar over for deres medarbejdere og deres lokalsamfund, kan søge CSR People Prize, som uddeles i to kategorier:

• Mindre virksomheder (under 100 medarbejdere)
• Større virksomheder (over 100 medarbejdere)

CSR People Prize kan ikke søges af socialøkonomiske virksomheder, da prisen er sat i verden for at fremme socialt ansvar blandt kommercielle virksomheder, der ikke allerede har socialt ansvar som deres primære felt og indsatsområde.

Man kan søge eller indstille virksomheder til CSR People Prize inden d. 8. August 2017.

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top