skip to Main Content

Status fra Huset Venture maj 2017

Hvad er status i de store danske socialøkonomiske virksomheder pt.? Marianne Dall, udviklingskonsulent i Huset Venture, giver her en kort status fra virksomheden pr. maj 2017.

Huset Venture er en registreret socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for og med mennesker på kanten af eller uden for arbejdsmarkedet. Målsætningen i alle aspekter af Huset Ventures virke er at bringe udsatte ledige tættere på arbejdsmarkedet samt at skabe jobs til mennesker med nedsat arbejdsevne.

Som koncept består en Huset Venture-afdeling altid af en kursus- og afklaringsenhed i kombination med forskellige erhvervsenheder. I begge enheder ansættes der primært fra målgruppen. Med erhvervsenhederne skabes der reelle arbejdsopgaver, som muliggør, at der i et samarbejde med kursus- og afklaringsenheden kan gennemføres afklarings- og opkvalificeringsforløb for udsatte ledige visiteret af kommunerne.

Erhvervsafdelingerne sælger varer og ydelser på markedsvilkår til private kunder, virksomheder, organisationer og det offentlige. De fem Huset Venture-afdelinger er tilknyttet et Videncenter, der arbejder bredt med udvikling af mulighederne for jobs til mennesker med nedsat arbejdsevne.

Huset Venture drives som selvejende institution med en frivillig og ulønnet bestyrelse. Overskuddet geninvesteres i Huset Ventures sociale formål. Organisationsformen er hierarkisk opbygget med en bestyrelse, en administrerende direktør og forskellige afdelingschefer.
I dag eksisterer der fem Huset Venture-afdelinger i hhv. Aarhus, Ringkøbing, Ballerup Nørresundby og Kolding.

Fakta tal for Huset Venture pr. maj 2017:
– Huset Venture har eksisteret siden 1999
– Der er pt. etableret fem Huset Venture afdelinger i Danmark
– Der er pt. 170 ansatte, hvoraf 95 % er det på særlige vilkår
– Der er pt. 157 borgere i forløb

Læs mere på: www.husetventure.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top