skip to Main Content

Hvordan bidrager socialøkonomiske virksomheder til et bæredygtigt fødevaresystem i Europa

“How Social Enterprises contribute to Sustainable Food Systems in Europe?” er en event om hvordan socialøkonomiske virksomheders bidrager til at skabe et bæredygtigt fødevaresystem i Europa. Eventen afholdes i Bruxelles d. 30. maj.

Organisationen DIESIS har gennemført forskning om socialøkonomiske virksomheders rolle som et redskab til at skabe et bæredygtigt fødevaresystem i Europa.
Gennem eksisterende erfaringer, vil der til arrangementet sat fokus på socialøkonomis rolle som en innovativ måde at skabe forandring på i forhold til forbrug og produktion af fødevarer.

DIESIS har organiseret eventen, der fokusere på to temaer:

1. Hvad betyder det for en socialøkonomisk virksomhed at tager hensyn til mad?
2. Præsentation af forskningsresultater og casestudier.

Læs mere om arrangementet her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back To Top