Indonesien er et af verdens fattigste og mest affaldsbelastede lande, og er en af…

Hvordan bidrager socialøkonomiske virksomheder til et bæredygtigt fødevaresystem i Europa
“How Social Enterprises contribute to Sustainable Food Systems in Europe?” er en event om hvordan socialøkonomiske virksomheders bidrager til at skabe et bæredygtigt fødevaresystem i Europa. Eventen afholdes i Bruxelles d. 30. maj.
Organisationen DIESIS har gennemført forskning om socialøkonomiske virksomheders rolle som et redskab til at skabe et bæredygtigt fødevaresystem i Europa.
Gennem eksisterende erfaringer, vil der til arrangementet sat fokus på socialøkonomis rolle som en innovativ måde at skabe forandring på i forhold til forbrug og produktion af fødevarer.
DIESIS har organiseret eventen, der fokusere på to temaer:
1. Hvad betyder det for en socialøkonomisk virksomhed at tager hensyn til mad?
2. Præsentation af forskningsresultater og casestudier.
Læs mere om arrangementet her
This Post Has 0 Comments