skip to Main Content

Nørrebro Spisehus

Nørrebro Spisehus er en ny socialøkonomisk virksomhed på Nørrebro i København, som er stiftet af Stevnsgade Basketball Klub. Spisehuset holdt officiel åbning d. 1. maj 2017.

Stevnsgade Basketball Klub har overtaget forpagtningen af det tidligere Café Le Rouge i Nørrebrohallen, og omdannet den til Nørrebro Spisehus ApS. Her skal der nu skabes et spisehus, hvor social bevidsthed, kulturelle og positive oplevelser samt kvalitets mad er i højsædet.

Spisehus skal drives som en certificeret socialøkonomisk virksomhed, hvor der skabes nye inkluderende arbejdspladser, overenskomster overholdes og en del af overskuddet går til socialt arbejde i lokalområdet. Samtidig bliver alt mad lavet fra bunden af økologiske råvarer.

Stedet er for alle og skal kunne rumme både studerende og mødre med barnevogne.
Det er tanken at halvdelen af spisehuset om aftenen omdannes til restaurant.
Nørrebro Spisehus vil holde fast i det ugentlige Folkekøkken om tirsdagen, og vil i løbet af sommeren også servere mad og drikke på udendørsarealerne på Den Røde Plads.

Stedet vil også byde på masser af aftenevents og kulturelle arrangementer samt aftener for lokalområdets frivillige i foreningslivet.
Visionen er at Nørrebro Spisehus bliver en slags lokalt forankret “forsamlingshus” eller “kulturhus”, hvor fællesskab og samhørighed kan gå hånd i hånd med gode oplevelser.

Læs mere om Nørrebro Spisehus her

Kilde: Stevnsgade Basketball Klub

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top