skip to Main Content

Sociale Ambitioner – en samtalesalon på Nørrebro

Sociale Ambitioner  er en samtalesalon, der afholdes i Vinskabet på Nørrebro, hvor der gennem oplæg og samtaler sættes fokus på spørgsmål, skæve vinkler – og sprækker – i samtiden. Første samtalesalon afholdes d. 20. maj 2017.

I samtalesalonen Sociale Ambitioner diskuterer man ikke mod hinanden, men for at opnå nye indsigter og forståelser – muligvis en fælles tredje forståelse?
Man mødes jævnligt til en samtale om spørgsmål, skæve vinkler – og sprækker – i samtiden.

Formen er korte oplæg og debat med alle, der deltager, både oplægsholder og sidemand – nogle gange faciliteret på nye måder.
Vinskabet  på Nørrebro er hjemsted for samtale salonerne. Her kan man mødes over et glas spændende vin og lidt godt at spise. Der bydes på en perlerække af relevante emner og folk, som har noget vigtigt på hjerte. Noget som er værd at dele.

Det sociale kommer som regel til kort i forhold til samfundets magtfulde og dominerende økonomiske og politiske sfærer. Man kan spørge, om det sociale og de sociale relationer virkeligt så dårlige vilkår for trivsel, at vi altid har behov for økonomiske og politiske institutioner til at regulere, styre og erstatte de sociale ambitioner? Eller kan de selv, de forkætrede sociale ambitioner? Har de nogen betydning? Selvom disse spørgsmål ikke altid står i centrum for aftenens debat, vil de ifølge folkene bag salonerne altid være at finde lige under overfladen som en fælles reference for oplægsholdere og deltagere.

Bag samtalesalonerne står Lars Hulgård, Mathias Hulgård, Sarah-Emilie og Ebbe Søgaard, som alle i en årrække har beskæftiget sig med socialt entreprenørskab eller social innovation

Samtalesalonen Sociale Ambitioner sætter første gang fra land lørdag d. 20. maj 2017 med en samtale om det største internationale humanitære problem vi har i dag: ”FlygtningeSituationen”.

Man kan læse mere om samtalesalonen d. 20. maj her

Følg samtalesalonen Sociale Ambitioner på facebook her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top