skip to Main Content

The Good Finance ny engelsk hjemmeside om sociale investeringer

The Good Finance er en ny engelsk hjemmeside, der forklarer og forenkler sociale investeringer for at hjælpe velgørende organisationer med at få adgang til dem. Initiativet er støttet af den engelske regeringen og en række af sektorens organisationer.

The Good Finance

The Good Finance hjemmesiden indeholder Englands første oversigt over sociale investorer og rådgivere, up-to-date information og casestudier, og et værktøj, som kan hjælpe velgørende organisationer med at vurdere, om sociale investeringer er noget for dem.

Projektet er finansieret af Big Society Capital, Department for Culture, Media and Sport og den sociale investeringsfond Access. Det er støttet af National Council for Voluntary Organisations, Social Enterprise UK, Locality, Matter & Co og den sociale investerings organisation Flip Finance.

Ifølge Kieran Whiteside, der er projektleder for hjemmesiden, så er det sociale investeringsmarked fortsat med at vokse, men de fleste velgørende organisationer og socialøkonomiske virksomheder har haft svært ved at få adgang til det.

Det er hendes håb at den nye hjemmeside vil hjælpe velgørende organisationer og socialøkonomiske virksomheder med at tage beslutninger vedr. sociale investeringer på et bedre grundlag.

Hjemmesiden blev udviklet gennem en række design workshops med en bred vifte af velgørende organisationer og socialøkonomiske virksomheder over hele England.

Ifølge Nick Temple, fra Social Enterprise UK er adgang til finansiering en af de største barrierer og forudsætninger for socialøkonomiske virksomheder, og det sociale investeringsmarked kan virke kompliceret og svært at forstå for virksomhederne.

Han hilser derfor glad for at have været involveret i initiativet, som han hilser velkomment.

Se mere på: www.goodfinance.org.uk

Kilde: Third Sector

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top