skip to Main Content

Stor database over digital social innovation i Europa

Den engelske organisation Nesta har de seneste år kortlagt digital social innovation i Europa. Arbejdet er nu mundet ud i en online platform og database med 800 projekter og 1.200 organisationer, som anvender teknologi til at skabe social forandring.

Der er tale om projekter og organisationer som anvender nye teknologier som, online platformer, open hardware og software, blockchain mm., og som gør brug af den styrke, der ligger i at indrage ”crowden” (altså større netværk af mennesker) for at adressere udfordringer indenfor områder som sundhed, uddannelse, beskæftigelse, miljø og demokratisk deltagelse.

Hvis man er en organisation eller et projekt, som arbejder med digitale løsninger på sociale udfordringer, kan man registre sig i databasen.
Man kan oprette en profil her
Der er allerede registret 9 danske projekter i databasen.

Hvis man har feedback eller spørgsmål kan man kontakte: contact@digitalsocial.eu

Læs mere: Klik her!

Se databasen her

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top