skip to Main Content

Forskningsprojekt om socialøkonomiske virksomheder i Danmark

Et nyt forskningsprojekt skal undersøge hvor udbredt måling af social effekt er blandt socialøkonomiske virksomheder i Danmark. Projektet søger i øjeblikket efter socialøkonomiske virksomheder som vil deltage.

Projektet sigter mod en bedre forståelse brugen af hvordan metoder til måling af social effect anvendes af socialøkonomiske virksomheder, men også af offentlige myndigheder, når de skal udforme artikulere støttepolitikker.

Projektet er en del af et større forskningsarbejde omkring lignende emner i Frankrig.

Forskningen i Danmark vil bestå i flere casestudier og en kvantitativ undersøgelse, der gerne skal nå ud til så mange sociale virksomheder som muligt.

Hvis din socialøkonomiske virksomhed har brugt metoder til at måle social værdi, og du har lyst til at fortælle om det samt om din forståelse af metoderne – så kontakt Bryan Dufour, på e-mailadresse: bryan.dufour@gmail.com.

Du kan komme i betragtning til et casestudie eller til den kvantitative undersøgelse, som vil blive lanceret i de kommende uger.

Om Bryan Dufour
Bryan Dufour har arbejdet med sociale iværksættere i de seneste seks år i Europa, Nordamerika og Asien. Han er tilknyttet “Institute of Labour Economics and Industrial Sociology” (LEST), et CNRS forskningscenter baseret i Aix-en-Provence, Frankrig.

En del af forskningen foretaget i dette projekt blev gennemført under Third Sector Impact (TSI) projektet, som er finansieret af EU-Kommissionen (tilskudsaftale nr. 613.034).

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top