skip to Main Content

Lancering af Civilsamfundets Videnscenter

Altinget har d. 4. april lanceret lancerer i dag en ny sektion, hvor fonde, foreninger og andre organisationer i civilsamfundet kan finde redskaber til at løse hverdagens udfordringer.

Ifølge Mette Rosendahl, der er strategi- og udviklingschef på Altinget og ansvarlig for projektet, spiller civilsamfundets organisationer en stadigt vigtigere rolle for udviklingen af vores samfund, og derfor er det af stor betydning, at de er gearet til at løse deres opgaver. Her vil Videnscentret gerne hjælpe og bidrage med værktøjer.

Værktøjerne fra Civilsamfundets Videnscenter bliver publiceret i et ugentligt nyhedsbrev, der udkommer hver onsdag til alle modtagere af Altinget: civilsamfund.

Altinget er opmærksom på at der i forvejen findes meget akkumuleret viden rundt om i civilsamfundet, men det er ofte viden, der aldrig når ud til et større publikum og bliver brugt.
Derfor opfordrer Altinget også alle aktører i civilsamfundet til at bidrage til det nye videnscenter og dele gode såvel som dårlige erfaringer til gavn for andre.

Civilsamfundets Videnscenter bliver støttet økonomisk af Tuborgfondet, som har givet et beløb på 550.000 kroner til udvikling og drift af den nye videnssektion frem til efteråret 2018.

Civilsamfundets Videnscenter er redaktionelt uafhængig og en del af Altinget: civilsamfund.

Hvis man ønsker at modtage det ugentlige nyhedsbrev fra Civilsamfundets Videnscenter, kan man skrive sig op her

For yderligere oplysninger kontakt:

Mette Rosendahl, strategi- og udviklingschef, Altinget: 2846 3483, mette@altinget.dk

Anni Lyngskær, kommunikationsansvarlig, Tuborgfondet: 2073 8076, al@tuborgfondet.dk

Kilde: Altinget

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top