skip to Main Content

Game Changer 2017

Reach for Change og organisationens samarbejdspartnere er igen i år på udkig efter innovative, modige og passionerede ildsjæle, der ønsker at gøre en forskel i børn og unges liv.

Game Changer 2017

Der er nu mulighed for at ansøge om en plads i Reach for Change Danmarks Inkubator. I
Inkubatoren er et kapacitetsopbyggende program, skræddersyet til sociale iværksættere, der har et ønske om at forbedre livet for børn og unge i Danmark.
Reach for Change´s Inkubator indeholder blandt andet: Hjælp til forretningsudvikling, professionel rådgivning, sparring og støtte, adgang til organisationens alsidige netværk af samarbejdspartnere, og deres engagerede medarbejdere samt mulighed for finansiering via Game Changer-kampagnen, og/eller støtte til fundraising.

Dette års Game Changer vil modtage 400.000 kr. til at støtte deres idé og sociale forretning, og Børnepanelets favorit vil modtage 50.000 ligeledes til at videreudvikling og opbygning af deres innovative idé.

Alle finalister i Game Changer-finalen vil få æren af at modtage titlen som Change Leader i Reach for Change´s Inkubator, og dermed adgang til ovenstående indhold.

Marie-Louise Harritsø, der er Country Manager for Reach for Change Danmark fortæller, at Reach for Change med Inkubatoren ønsker at bidrage til et økosystem, hvor sociale iværksættere kan udvikle sig, har muligheden for at opnå bæredygtighed i deres arbejde og derved skabe vedvarende social værdi, til gavn for de vigtigste mennesker i verden; børn og unge.

På nuværende tidspunkt er der i Incubatoren 14 sociale iværksættere, der i hver deres felt arbejder målrettet på at skabe de bedste rammer og løsninger for de målgrupper de ønsker at hjælpe.
Blandt dem er Familiestøtten, sidste års Game Changer, der har skabt en platform hvor ressourcestærke familier sættes i kontakt med mindre ressourcestærke familier, hvor førstnævnte kan donere det tøj og legetøj deres børn er vokset fra. I processen knyttes der ofte bånd familierne imellem, og skellene og grøfterne i samfundet bliver hermed mindsket.

Marie-Louise Harritsø ser meget frem til at læse en masse fantastiske ansøgninger, og er sikker på at der findes en masse ildsjæle rundt omkring i Danmark, med innovative idéer der bare venter på at blive gjort til virkelighed.

En Game Changer er nytænkende, modig og passioneret i sit arbejde for at gøre en forskel for børn og unge.

Du kan læse meget mere om, hvordan du ansøger om at blive Game Changer kandidat (og
dermed Change Leader) på: mtggamechangers.dk/udfordringen og følge Reach for Change´s arbejde på:
Facebook og Twitter

Se video med Camilla Martin om Game Changer 2017 her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top