skip to Main Content

Status fra All Ears Telemarketing marts 2017

Hvad er status i de store danske socialøkonomiske virksomheder pt.? Heidie Thuesen-Østergaard, kommunikationsmedarbejder hos All Ears Telemarketing giver her en kort status fra virksomheden pr. marts 2017.

All Ears Telemarketing er en socialøkonomisk virksomhed med en overordnet mission om at levere telemarketing og kundeserviceydelser af højeste kvalitet ved at uddanne og ansætte mennesker med synshandicap. Virksomheden ligger i Høje Taastrup tæt på København.

Koncept: Mennesker med synshandicap kan udvikle særlige kompetencer som sammen med en klar dedikation og motivation gør, at et handicap vendes til en reel styrke. Med et synshandicap skærpes lyttesansen og evnen til at skabe et særligt nærvær i telefonen, hvor man alligevel ikke kan se hinanden. I en telefonsamtale er der meget kort tid til at tune ind på, hvad det er for menneske, der er i den anden ende af røret. Det gælder om at høre det, der bliver sagt ’mellem linjerne’, og være nærværende. Her er All Ears specialister.

Se mere i disse to videoer om hvordan det er at arbejde og studere i All Ears
Hvordan er det at arbejde i All Ears?
Bliv parat til job

Fakta tal for All Ears, marts 2017 
• All Ears har i 2017 eksisteret i 23 år
• 31 medarbejdere hvoraf 15 har et synshandicap
• Flere hundrede mennesker med nedsat syn har været på forløb i All Ears Academy
• 6 ud af 8 kommer direkte i job i All Ears eller andre virksomheder efter uddannelsesforløb

All Ears er i vækst og har de senere år mere end fordoblet antallet af medarbejdere. Det er lykkes, fordi der ansættes en særlig type medarbejdere med de særlige kompetencer, som virksomhedens kunder kalder på.

Med de særlige kompetencer i medarbejdergruppen og over 20 års erfaring er All Ears en unik samarbejdspartner for virksomheder og organisationer, der ønsker forretningsmæssige resultater på den gode måde, hvor der bliver lyttet med nærvær og fokus på den gode samtale.

Et af vores gode eksempler 
Hans Struer arbejdede i næsten 30 år som kok, indtil han fik konstateret nethindeløsning. En sygdom som gjorde, at han måtte finde en ny karrierevej og ikke længere kunne arbejde med sin passion for mad. Den nye vej førte til job som telemarketingkonsulent i All Ears Telemarketing, hvor han siden 2004 dagligt har ringet ud – og skabt stor værdi – for organisationer som Læger uden Grænser, Diabetesforeningen og Niels Brock.

Hans fortæller: ”Jeg vil gerne have noget at stå op til. Vi vil nok alle sammen gerne vise, at vi stadig duer til noget. Jeg synes, det er spændende, at arbejde i All Ears, fordi vi alle ser en mening i at yde en høj kvalitet og arbejde sammen som én enhed.”

Læs mere om All Ears Telemarketing på: www.all-ears.dk

FOTO: All Ears

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top