skip to Main Content

Talentspejderne søger nye talentspejdere fra socialøkonomiske virksomheder

Talentspejderne

Landsforeningen Talentspejderne har fået fondsmidler til udvikling af nyt mentorprogram for unge mellem 17 og 29 år, og søger nu medarbejdere i socialøkonomiske virksomheder, som vil være talentspejdere og mentorer i projektet.

Landsforeningen Talentspejderne er en frivillig, non-profit, upolitisk og ikke-religiøs humanitær organisation, som hjælper børn og unge med at finde deres evner og talenter med henblik på at bruge disse i deres valg af fremtidig uddannelse og job.

I perioden 2017-2019 har foreningen modtaget økonomisk støtte fra Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering (STAR) og A.P. Møller Fonden til at udvikle et nyt og banebrydende talentprogram for unge mellem 17 og 29 år, som endnu ikke er kommet i uddannelse.

Programmet er udviklet, og Landsforeningen Talentspejderne søger nu socialøkonomiske virksomheder i Danmark, som vil deltage i projektet ved stille min. fem medarbejdere til rådighed som talentspejdere og mentor for de unge,
så de kan blive inspireret og få ideer til valg af uddannelse og job.
Erfaringer viser, at det er den bedste måde hjælpe dem på.
Samtidig får de socialøkonomiske virksomhederne mulighed for eventuelt at håndplukke talenter og nye medarbejdere til deres virksomhed.

Du kan læse mere om programmet her

For yderligere information om projektet kontakt: Sekretariatschef Tom Thinggaard Pedersen. Tlf. nr.: 25778646, e-mail: tom@talentspejderne.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top