skip to Main Content

GrøntOverblik

Den grønne informationsportal Øko-info blev ramt af hackning og lagt ned, men er nu genopstået og relanceres under navnet GrøntOverblik.dk.

Det er foreningen Netværket for økologisk folkeoplysning og praksis / Øko-net, som står bag portalen Grønt Overblik, der er et tilbud til alle i det grønne Danmark om synlighed og netværk! Portalen giver brugerne overblik over, hvad der rører sig på det grønne og bæredygtige område i Danmark.

Målet med portalen er at samle de mange bæredygtige projekter, initiativer, arrangementer og udgivelser, som finder sted i Danmark. Baggrunden er Øko-nets arbejde for folkeoplysning og vidensdeling. Ved at gøre informationer om de mange forskellige bæredygtige initiativer tilgængelige håber Øko-net at kunne inspirere til en grøn og bæredygtig samfundsomstilling.

GrøntOverblik.dk giver alle, der arbejder med grøn- og bæredygtig udvikling mulighed for at lægge deres egen information op på portalen. Man opretter blot en konto.
Under konto-side finder man små vejlednings-videoer omkring, hvordan man lægger indhold ind på portalen.

Portalen er delt op i 3 hovedområder:
• De Grønne Sider – der er en guide til det grønne og bæredygtige Danmark.Her kan man søge i tusind grønne adresser til organisationer, institutioner, butikker, steder og personer.
• Øko-Kalenderen – Her kan man følge med i aktuelle grønne begivenheder, arrangementer, møder m.m.
• Det Grønne Bibliotek – Her kan man holde sig orienteret om aktuelle og ældre udgivelser.

Læs mere på: GrøntOverblik.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top