skip to Main Content

Den Sociale Kapitalfond bag nyt acceleratorprogram

Vækst med social bundlinje – Payment by Results er nyt acceleratorprogram, som Den Sociale Kapitalfond Management i første omgang tilbyder virksomheder i Kolding, Ikast-Brande eller Herning kommune, for at få flere udsatte ind på arbejdsmarkedet via en kombination af beskæftigelses- og erhvervsindsats.

Den Sociale Kapitalfond Management lancerer programmet i samarbejde med TrygFonden, Bikubenfonden, Tuborgfondet, Markedsmodningsfonden og syv kommuner (Herning, Ikast-Brande, Kolding, Frederiksberg, Gladsaxe, Randers og Rudersdal).

Projekt har fokus på at få flere udsatte mennesker ind i arbejdsfællesskabet og bane vejen for innovative og bæredygtige betalings- og finansieringsmekanismer af velfærdsydelser i Danmark.

Projektet bygger på Den Sociale Kapitalfonds erfaringer, resultater og metodikker fra Det Sociale Vækstprogram og Social StartUp, hvor vækst hos de 52 deltagende virksomheder blev fundamentet for etablering af nye jobs til udsatte. Resultaterne af de to programmer blev skabt gennem en intensiv og individuel forretningsudvikling.

Samtidig tester projektet om de kommunale besparelser ved at få udsatte mennesker i beskæftigelse kan være med til at finansiere vækstindsatsen via en såkaldt “Payment by Results” mekanisme.
Den Sociale Kapitalfond vil løbende offentliggøre resultater fra projektet på sin hjemmeside og i rapporter.

Vækstacceleratorforløbet strækker sig over et individuelt tilpasset, intensivt udviklingsforløb på 6 måneder og herefter et opfølgningsforløb på yderligere 6 måneder.

Forløbet er for små og mellemstore virksomheder med minimum 10 mio. kr. i omsætning og minimum 10 ansatte.

På nuværende tidspunkt er det kun virksomheder fra Herning, Ikast-Brande og Kolding kommuner, der kan søge om deltagelse i det nye vækstacceleratorforløb ”Vækst med social bundlinje”.
Der er ansøgningsfrist den 20. marts 2017 kl. 12.00.

Man kan ansøge via linket her

Læs mere om Vækst med social bundlinje projektet her

Kilde: Den Sociale Kapitalfond

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top