skip to Main Content

One Young World

One Young World er en britisk-baserede velgørende organisation, der samler de mest lyseste unge ledere fra hele verden og hjælper dem med at få netværk og varige forbindelser så de kan skabe positive forandringer.

One Young World blev grundlagt i 2009 af David Jones og Kate Robertson. David Jones har i flere sammenhænge arbejdet med samfundsansvarlig virksomhedsdrift og bæredygtighed og har bl.a. skrevet bogen Who Cares Wins: Why Good Business is Better Business.

Siden 2010 har One Young World afholdt et årligt topmøde, hvor den mest værdifulde unge talenter fra globale og nationale virksomheder, ngo’er, universiteter og andre fremsynede organisationer mødes med verdens ledere, der fungerer som rådgivere for One Young World.

På topmødet diskuterer, formulere og dele de delegerede innovative løsninger på de presserende problemer, som verden står overfor.

Ved de tidligere topmøder har en lang række kendte verdensledere fungeret som rådgivere for de unge delegerede bl.a. Desmond Tutu, Sir Bob Geldof, Kofi Annan, Sir Richard Branson, professor Muhammad Yunus, Jamie Oliver, Jack Dorsey og Arianna Huffington.

Efter hver topmødet får de unge delegerede titlen ”One Young World Ambassador”, og de arbejder herefter videre på deres egne initiativer eller hjælper nogen af de andre initiativer, der er i gang i One Young Worlds netværk.

I 2017 afholdes One Young World Summit i Bogota i Colombia d. 4.-7. oktober

Læs mere om One Young World Summit her

Hvem kan blive One Young World Ambassador?
For at blive delegeret til topmødet og dermed også One Young World Ambassador, skal man være mellem 18-30 år, og have demonstreret lederevner og have påtaget sig en forpligtelse i forhold til at skabe positiv forandringer i verden.
Mange unge skaber allerede positive forandring i deres hjemlande indenfor forskellige områder f.eks. med hensyn til erhvslivets rolle i samfundet, gennemsigtighed i erhvervslivet, klimaændringer og miljø, global sundhed og sult.

Hvis du tror, du opfylder kravene, kan du ansøge om at deltage i One Young World Summit 2017.
Der er også mulighed for at søge om finansiering af udgifter forbundet med at deltage

Se mere om deltagelse i On Young World Summit 2017 her

Læs mere om One Young World her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top