skip to Main Content

Velfærdens 2025-plan

Mandag Morgen udgav d. 23. januar Velfærdens 2025 plan, som et bud på nye løsninger i forhold til de udfordringer som vores velfærdssamfund står overfor.

Danmarks velfærdsmodel er verdensberømt og misundt i andre lande. Men velfærdssamfundet er truet af for stort bureaukrati, et stort antal mennesker i den erhvervsaktive alder på overførselsindkomst, vanskeligheder med at knække den sociale arv og med at få Integrationen til at lykkes.

Mandag Morgen har de seneste måneder fokuseret på en række udfordringer for velfærdssamfundet og har i den forbindelse set nærmere på innovative tiltag og best practice. Det hele er samlet i en række bud på nye løsninger, som har fået titlen Velfærdens 2025-plan.

Læs Velfærdens 2025-plan her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top