skip to Main Content

A Social Enterprise for the Environment

A Social Enterprise for the Environment: Sustainable Community Development in Ethiopia er en ny afhandling af Ambassador Halefom om at anvende socialøkonomisk virksomhed til at fremme bæredygtig miljømøssig udvikling i Etiopien.

I Etiopien har arbejdet med den sociale udvikling været domineret af hjælpeorganisationer, der primært fokuserer på nødhjælp, men flertallet af etiopiske folk har ikke modtaget ydelser fra disse organisationer. Heldigvis er etiopiere ofte selv motiveret til at begynde det udviklingsarbejde, der bedst kan bringe sociale, miljømæssige og økonomiske forandringer. Det vigtigste er, at disse sociale iværksættere kender befolkningens prioriteter i forhold til udvikling, og derfor kan de potentielt igangsætte udviklingsprojekter, hovedsageligt i landsbyer, fokuseret på dårligt stillede lokalsamfund.

Denne afhandling fokuserer på en behov for social og miljømæssig udvikling i landdistrikter og forstæderne i det etiopiske samfund, et behov, der er afgørende, fordi 80% af befolkningen er afhængig af landbrugsjorden.
For det andet anerkender afhandling den rolle, kristne og deres kirker har haft i forhold til at iværksætte og lede samfundet, sammen med andre interessenter, ved at være med til at skabe en bevidsthed om, at miljøet er en guddommelig gave.

Endelig opfordre afhandlingen til konkret handling for et rent og bæredygtigt etiopiske miljø, handlingen, som omfatter udarbejdelsen af en forandringsteori og en forretningsplan, der skal anvendes til at lancere en tros-baserede socialøkonomisk virksomhed, der skal være med til at skabe en bæredygtig miljømæssig udvikling i Etiopien.

Bogen er på 143 sider og kan købes som e-bog på amazon.com her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top