skip to Main Content

GATHERING TO GROW PART 2

Organisationen Euclid har sat Europaparlamentet i stævne d. 28. marts 2017 i Bruxelles i et forsøg på at genvinde momentum for socialøkomiske virksomheder igen i forhold til EU politik og funding

Euclid håber på at GATHERING TO GROW PART 2 mødet kan være med til at øge EU kommisæres og parlamentsmedlemmers opmærksomme på de indsatser, der er nødvendige for at løse de sociale, økonomiske og miljømæssige udfordringer Europa står overfor.
Samtidig håber man på at mødet kan være ramme for en debat om hvordan iværksætteri og politik kan være med til at drive sociale forandringer.

I mødet deltager parlamentsmedlemmer, medlemmer af EU Kommissionen, netværk af socialøkonomiske virksomheder fra hele Europa og sociale entreprenører.

Euclid Netværket er etableret i 2007 og omfatter ca. 300 medlemmer fra 31 europæiske lande, der arbejder for et mere innovativt, professionelt og bæredygtigt europæisk civilsamfund. Mere specifikt arbejder Euclid med at skabe netværk og dele og skabe viden bl.a. i forhold til at øge synligheden for det civile samfund og socialøkonomiske virksomheder.

Der er plads til 60 deltagere ved mødet, som alle kan tilmelde sig efter ”først til mølle princippet” senest 1. marts 2017.

Læs mere og tilmelde dig her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top