skip to Main Content

Social Innovation Tournament 2017

Social Innovation Tournament anerkender og støtter de bedste sociale entreprenører i Europa. Der er nu åben for ansøgninger til 2017 udgaven af konkurrencen. Deadline for indsendelse af forslag d. 1. marts 2017.

Konkurrencen organiseres hvert år i et nyt land for at belønne og sponsorere europæiske iværksættere, der har som primært formål at skabe sociale, etisk eller miljømæssig effekt.

En jury af specialister fra universitets- og forretningsverdenen udvælger 2 prismodtagere i en generel kategori og 2 prismodtagere i en specialkategori. 1. Prisen i begge kategorier er 50.000 euro og anden prisen er 20.000 euro.

I 2017 går prisen i specialkategorien til projekter med fokus på aldring.

Projekter i den generelle kategori kan være relateret til arbejdsløshed, marginalisering af udsatte lokalsamfund, at fremme adgang til uddannelse mm.

Turneringen, der er organiseret af European Investment Bank, kører i to runder. En udvælgelseskommite vælger 15 finalister. De inviteres til en mentorworkshop i juni i Rumænien, hvor de får støtte til at forbedre og færdiggøre deres forslag.

Selve finaleeventen finder sted i Riga i Letland d. 21. September 2017, hvor finalisterne skal pitche deres forslag for en jury, som vælger de endelige vindere.
Der er deadline for indsendelse af forslag d. 1. marts 2017

Konkurrencen er åben for europæiske not-for-profit og for-profit organisationer, unge iværksættere og socialøkonomiske virksomheder, samfundsansvarlige virksomheder af alle størrelser fra den private sektor, NGO´er, Regerings eller lokale myndigheds organisationer og universiteter.

Læs mere og tilmeld dig konkurrencen her

Yderligere spørgsmål og information på email. institute@eib.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top