skip to Main Content

2017 Global Good Fund Fellows

The Global Good Fund er en socialøkonomiske virksomhed som arbejder med ledelsesudvikling i forhold til nogen af de mest lovende sociale entreprenører, der arbejder med at løse verdens største udfordringer. Fonden har netop sine 2017 Global Good Fund Fellows.

I år sponsorere Johnson & Johnson 3 Fellowships for sociale entreprenører, der arbejder med sundhedsudfordringer.
Fonden har i år lavet en ekstra indsats og har fået 2.400 ansøgninger, hvorfra der er valgt 12 Fellowships pladser.

De 12 Fellows skal nu på et 15-måneders forløb med erfaringsbaseret læring for at øge deres lederevner, personlig vækst, og vækste deres socialøkonomiske virksomhed samt øge deres sociale effekt, som de skaber.

2017 Fellowship består af syv kvinder og fem mænd fra ni forskellige nationaliteter, der ar bejder på at løse komplekse sociale problemer i fem forskellige sektorer.
Gruppen mødes første gang i Washington i forbindelse med The Global Good Fund Annual Summit d. 4. – 8. April 2017 hvor de bliver behørigt fejret ved fondens årlige Galla.

Om The Global Good Fund
Global God investerer gennem sit Fellowship program, i menneskelig kapital i form af høj potentielle ledere som arbejder med at skabe social effekt forskellige steder i verden.
De udvalgte Fellows bliver individuelt parret med ledende forretningsfolk, der tjener som mentorer og desuden får stillet lederudviklings coaches, evaluerings ressourcer, et netværk af lederkolleger og målrettet finansiel kapital.

Læs mere om Global Good Fund på: www.globalgoodfund.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top