skip to Main Content

NGO Job

NGOjob.dk er Danmarks nye jobportal for ledige stillinger i civilsamfundet, så hvis du leder efter et job, der giver mening, og hvor du kan gøre en forskel, så finder du det på NGOjob.dk

Med overblikket over ledige stillinger hos civilsamfundets aktører samler NGOjob.dk de bedst kvalificerede kandidater, der brænder for at gøre en forskel for en bestemt organisation.

NGOjob.dk bliver drevet af landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark (FriSe), der også står bag frivilligjob.dk – Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde og TechSoup.dk, der giver frivillige foreninger og velgørende organisationer adgang til kvalitetssoftware til en brøkdel af markedsprisen.

Det koster et administrationsgebyr på 199kr. at få sit jobopslag på NGOjob.dk. Prisen inkluderer feed af opslaget til sociale medier. NGOjob.dk er nonprofit, og gebyret går til fortsat markedsføring, drift og udvikling af sitet samt til projekter og aktiviteter til gavn for NGO’er i Danmark.

Læs mere på www.ngojob.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top