skip to Main Content

Energy Pledge

Den nystartede socialøkonomiske virksomhed Energy Pledge bruger en fundraising model som hjælper australske velgørende organisationer med at skaffe finansiering samtidig med at den spare penge for organisationernes medlemmer og supporters.

Virksomheden bruger en eksisterende model for mellemhandlervirksomheder, der sælger energi , hvor eksperterne hos Energy Pledge finde kunder, som vil gerne vil have en bedre energiaftale.
De kunder, der skifter udbyder med hjælp Energy Pledge, kan spare penge og generere en gratis donation, som de kan give til en velgørende organisation, som de selv kan vælge.

Energy Pledge har allerede hjulpet flere små velgørende organisationer med at rejse mindre beløb mellem 10.000 og 20.000 kr. – men beløbene er skaffet uden den store indsats for de velgørende organisationer, som har udtrykt stor tilfredshed med modellen.
Det gælder f.eks. Tipping Point frivilligt center i Morwell der på kort tid fik finansieret 20.000 kr til redskaber til at passe centrets udearealer.

Læs mere om Energy Pledge her

 

Kilde: Pro Bono Australia

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top