skip to Main Content

Nyt fra medlemmerne December 2016 – CanAlt

December måneds indlæg fra SED´s medlemmer er en opfordring fra design- og recycling virksomheden CanAlt i Egebjerg i Odsherred til at købe julegaver hos virksomheden og støtte deres netbaserede crowdfundingkampagne.

Kære gode netværk, venner, samarbejdspartnere, mentorer og CanAlt støtter, familie og bekendte

Først og fremmest tak for jeres støtte og opbakning, som har været med til at bringe os hertil, hvor vi er i dag!

Vi skriver ud til jer i håb om at I vil støtte os med jeres julegaveindkøb. Anledningen er, at vi i CanAlt Teamet har besluttet, at lave en Netværkbaseret Crowdfunding, hvor vi søger støtte til at kunne afslutte året med et regnskab der går i nul.

CanAlt Redesign oplever i denne tid at få større opmærksomhed, nye salgssteder, flere salgsmuligheder til erhvervskunder, nye muligheder for at udvikle vores forretningskoncept, mere professionalisme i produktionen, nye gode samarbejdspartnere og større arbejdsglæde.

Vores team består nu af 6 personer som er Louise, ansat i fleksjobordning deltid, Mette Marie deltid, Majed fra Syrien fuldtid, Maybritt, der var med fra den spæde begyndelse, og som er blevet fysisk hæmmet af sjælden skulderskade, Pia, som er i praktik og undertegnede på lidt mere end fuldtid ☺.

Vi har derudover løbende praktikanter i vores virksomhedscenter – et samarbejde CanAlt har med kommunen om at tilbyde borgere mulighed for jobprøvning og flygtninge i sproglæring og kendskab til den danske virksomhedskultur.

Vi er godt i gang med at gribe og drible alle boldene, så 2017 bliver året hvor vi kan opskalere vores produktion, få større økonomisk stabilitet, få langt flere kasserede materialer omsat til nye produkter – og ikke mindst at disse forhold fører til, at vi i 2017 får en større social tryghed i vores team.

Særligt er der ét samarbejde, som vi i høj grad ser frem til med glæde. Det er samarbejdet med LevAs en veletableret og dygtig socialøkonomisk virksomhed der skaber særlige tilbud til unge med autisme og andre særlige behov. LevAs vil hjælpe os med at klargøre materialerne fra Berendsen tekstil, så de er klar til at sy og fin-klippe i Egebjerg. Det er en meget stor hjælp for os, og samtidig er den en god og relevant aktivitet for borgere (og personale) i LevAs  🙂

Vores bank (Andelskassen JAK) har længe været overtaget af Finansiel Stabilitet, med udsigt til at den blev solgt. Nu har finansiel Stabilitet dog meldt ud at banken lukker og slukker ved årets udgang.

Vi skal der derfor præsentere CanAlt Redesign til en anden bank, og vi ønsker at gøre dette med et flot budget for 2017/2018 og et regnskab for 2016 der som minimum kommer ud uden minus.

Det mener vi godt vi kan, hvis vi får et godt julesalg, og hvis vi får hjælp i vores 10 % crowdfundings tillæg til vores almindelige priser. På den måde får I nogle gode socialøkonomiske, unikke og grønne julegaver, gør en god gerning, og CanAlt Redesign får et bedre fundament at stå på i 2017.

Vi håber I vil hjælpe os til at komme i mål, og købe nogle af jeres julegaver hos CanAlt Redesign i år.

Man kan se produktliste med priser her

Ved bestilling skriver I bare tilbage til mig (også om I vil støtte med 10 %), og vi aftaler levering samt betaling.

Vi siger alle en STOR tak.

Hvis I vurderer, at andre i jeres netværk kan have glæde af vores varer, må I meget gerne sende denne mail videre.

Grønne og glade hilsener fra CanAlt Teamet

Louise,
Mette Marie,
Majed,
Pia,
Maybritt og
Mette

Med venlige hilsener

Mette
CanAlt

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top