skip to Main Content

Hjælp KPH

KPH, står med en stor økonomisk usikkerhed, da stedet har fået beskåret sit tilskud fra Københavns Kommune fra d.1 januar 2017. For at sikre arbejdet fremadrettet har KPH netop iværksat en crowdfundingkampagne.

KPH har altid haft en stærk passion for sociale iværksættere og mener, at de fortjener større anerkendelse, da de ikke blot tænker på profit, men også tænker på løsninger til vores fælles samfunds problemstillinger.

Siden 2009 har KPH understøttet udviklingen af socialt iværksætteri i København ved at skabe fysiske rammerne for sociale iværksættere og hjælp til at udvikle deres forretningsidéer og skabe social impact til gavn for os alle.

Københavns Kommune har med 3 måneders varsel skåret i tilskuddet til KPH. Det vil betyde, at hvis der ikke gøres noget nu, vil KPH ikke eksisterer om 6 måneder i den nuværende konstellation.

Derfor forsøger KPH nu at mobilisere alle de gode kræfter i netværket til at bidrage til KPH´s crowdfunding kampagne, som netop er iværksæt på booomerang.dk
Med støtte fra crowdfundingkampagnen kan KPH fremadrettet fortsætte med at tilbyde gratis events og workshops om socialt iværksætteri til gavn de sociale iværksættere og resten af byens borgere.

KPH vil sørge for, at alle kan deltage gratis i både små og store events, og hvis man selv vil i gang som social iværksætter, har man også mulighed for at deltage på kurser eller workshops

Vær med til at støtte op om KPH og de 300 tilknyttede sociale og kulturelle iværksættere.

Steder som KPH er vigtige for at sikre rammer for de sociale iværksættere, der skal være med til at skabe en bæredygtige løsninger på samfundsproblemer i fremtiden.

Støt deres crowdfundingkampagne her

Læs mere om KPH på: kph-projects.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top