skip to Main Content

Grameen Banks microlån lanceres nu i Kina

ZhongYuan Bank Co, Ldt., Grameen Trust og Grameen Ltd China har 24. november underskrevet en aftale om at lancere Grameen Banks mikrolån i stor skala i Kina.

Aftalen blev underskrevet af WangJiong, direktør for ZhongYuan Bank Co., Ltd. Og Abdul Hai Khan General Leder af Grameen Trust og ., Mr Gao Zhan from Grameen Ltd China, der er en virksomhed, som skal promoverer socialøkonomisk virksomhed i Kina) under overværelse af Muhammad Yunus.

ZhongYuan Bank Co., Ltd er en landsdækkende bank med 13.000 ansatte over hele Kina og har hovedkvarter i Zhengzhou, der er hovedstad i Henan provinsen med en befolkning på 100 millioner. Banken blev lanceret i december 2014 som en fusion mellem 13 kommercielle banker.

Ifølge aftalen skal de tre parter arbejde sammen om at sætte Grameens Microkredit program op for banken sbaseret på principper om socialøkonomisk virksomhed. Man starter med prototyper i Henan provinsen og vil derefter rulde programmet ud i hele Kina – alt sammen for at hjælpe fattige mennesker.

Læs mere her

Kilde: Social Business Pedia

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top