skip to Main Content

Hope Handicrafts

Hope Handicrafts er igangsat af Human and Hope Association Inc. som er en registreret velgørende organisation i Syd Australien. Organisationen sælger kunsthåndværk fra Human and Hope Association Cambodia, som er en lokalt styret græsrodsorganisation i Cambodia rettet mod at afhjælpe fattigdom i deres lokalsamfund.

Hope Handicrafts er drevet af frivillige, hvilket betyder at alle indtægter sendes tilbage til Cambodia.

Navnet ”Hope Handicrafts” henviser til, at der skabes håb hver gang der gøres et køb. Håb til kvinder i Cambodia, som laver kunsthåndværket, håb til Human and Hope Association som bruger indtægterne til at skabe initiativer i deres lokalsamfund og håb til mennesker iøvrigt i Cambodia.

Produkterne er lavet af Cambodianske kvinder. De er blevet undervist på et 10 måneders syerske-kursus i Human and Hope Association i Siem Reap, Cambodia. De producerer kunsthåndværkerne i deres eget hjem, så de kan passe deres børn samtidigt.
Alle syerskerne tjener en rimelig løn, de får løbende stillet udviklingsmuligheder til rådighed fra Human Hope Association og bliver tilbudt rentefrie mikrolån til køb af symaskiner mv..

Produkterne er lavet af traditionelle Khmer stoffer og bomuld.

Afsætning
Kunsthåndværkerne sælges online og kan også lejlighedsvis købes på markeder i Adelaide, Australien. Man kan følge deres færd på organisationens facebookside.
Det er også muligt at lave særbestillinger, da Human and Hope Association har erfaring med at lave specialordrer til organisationer. Organisationen tilbyder også engrossalg ved direkte henvendelse.

Læs mere om Hope and Handicrafts:
Hjemmeside: https://hopehandicrafts.com
Facebook: https://www.facebook.com/HopeHandicrafts/

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top