skip to Main Content

RespektRum inviterer til kunstudstilling og præsentation af ny kunstnerplatfom

Den socialøkonomiske virksomhed RespektRum inviterer til kunstudstilling og præsentation af RespektRums kunstnerplatform lørdag 3. december på MarselisborgCentret i Aarhus.

Udstillingen indeholder værker fra fire kunstnere:

Mette Rix – Olie på lærred, tusch på papir, arbejde på glas.

Venera Godvil – Akryl/akvarel malerier.
Thomas Bjerre Olsen – Sort/hvid tegninger, arbejde på sten.

Lone Høgh Leonard – Akrylmalerier mv.

RespektRum Kunstudstilling 3. 11. 2016

Kunstudstillingen åbnes officielt kl. 10.30, og kl. 11.00-11.10 vil Torben Simonsen holde et kort oplæg om den socialøkonomiske virksomhed RespektRum og RespektRums Kunstnerplatform (bygning 20).
De udstillende kunstnere vil være til stede, og der vil være mulighed for at købe en del af værkerne på udstillingen.

Udstillingen vil kunne ses på MarselisborgCentret i bygningerne 20 og 8 i perioden 3.december 2016 – 31.januar 2017 på hverdage kl. 10-15. Herefter fortsætter kunstudstilling og salg af værker i bygning 1A.

Ferniseringen af udstillingen er en del af det Socialøkonomisk Julemarked der foregår samme dag.
Arrangementet er iværksat i samarbejde mellem Sociale Entreprenører i Danmark (SED), MarselisborgCentret og Merkur Andelskasse.

Udstillingen er en del af et projekt RespektRum har opstartet i 2016 med henblik på at udvikle en nyskabende socialt bæredygtig kunstnerplatform. Formålet med projektet er at etablere en socialøkonomisk virksomhed, hvor der kan produceres og formidles kunst, for derigennem at skabe et socialt bæredygtigt indtægtsgrundlag for de deltagere der er tilknyttet projektet.

Konkret ønsker vi gennem udviklingen af dette projekt at opbygge en socialøkonomisk forretningsmodel, hvor fleksjobvisiterede borgere og andre kan blive selvforsørgende ved at blive ansat til at producere kunstværker, levere værker og andet kunstnerisk indhold til udstillinger og undervise i relevante sammenhænge. Herunder er det hensigten at kunne tilbyde private og offentlige virksomheder løsninger indenfor indretning og udsmykning af kontorlokaler mv.

Reception og kunstudstilling afholdes lørdag 3. december kl. 10-16 på MarselisborgCentret, P.P. Ørumsgade 11, bygning 20 og 8, 8000 Aarhus C.

Læs mere om RespektRum: www.respektrum.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top