skip to Main Content

Purpose Properties

Purpose Properties er et ejendomsselskab i Grand Rapids, Michigan, USA og et eksempel på, hvordan virksomhedsdrift kan anvendes til at løse et socialt problem som mangel på billige boliger.

Mangel på billige boliger er et problem, som bliver mere og mere udbredt, fordi huspriserne i byerne er steget voldsomt de seneste år og altså også i Grand Rapids. Det giver store problemer for mange lavindkomst familier i USA (ligesom det gør det en andre byområder verden over).

Purpose Properties søger at skaffe midler fra lokale fonde og filantroper for at kunne købe billige udlejningsejendomme til markedspriser i byer.
Ejendomsselskabet opkræver markedspriser for sine udlejningsdomme til de lejere, der har råd til det.
Overskuddet fra udlejningen anvendes til at give tilskud til huslejen for de lejere, der ikke har råd til at betale markedsprisen.

For Jim Davis og Doug Johnson, der står bag Purpose Properties er ideen med virksomheden grundlæggende at støtte og hjælpe familier og fællesskaber og opbygge gode og velfungerende lokalsamfund. Og adgang til billige boliger er et vigtigt element i det arbejde. Det betyder bl.a. at lavindkomst familier ikke er tvungne til at flytte fra deres lokalområde pga. stigende huslejepriser, men at de har mulighed for at finde et sted lokalt, hvor de har råd til at bo.

Læs mere om Purpose Properties på: http://purposeproperties.rent

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top